OneMovie

Minden, ami film

Sam Mendes rendezi a legújabb James Bond filmet, erősítette meg Barbara Broccoli, a film producere. Mendes szeretné, ha Peter Morgan forgatókönyvíró helyét Patrick Marber venné át.

Logan Lerman lehet az új pókember. A srácot a Percy Jackson and the Olympians-ban ismerhettük meg. A szerep még nincs lezárva, versenyben vannak még Anton Yelchin, Jesse Eisenberg, Patrick Fugit és Johnny Simmons, de nagy valószínűséggel Lerman lesz a következő Spider-Man.

Orlando Bloom kiesett a Karib Tenger Kalózai 4 gárdájából. Egyelőre két (elég ismeretlen) név merült fel Will Turner alakítására: Max Irons és Sam Claflin.

Az Utolsó Ház Balra rendezője, Dennis Iliadis fogja rendezni a Pay the Ghost-ot, ami egy Halloween esti természetfeletti thriller adaptáció lesz Tim Lebbon rövid történetéből.

Adrian Askarieh producer bejelentette, hogy Todd Lincoln rendezi majd a Danger Girl “Hack & Slash” képregény adaptációt. Askarieh úgy jellemezte a filmet, mint a Kill Bill, a Raiders of the Lost Ark, a team és a Mission Impossible keresztezése.

Categories: Rövid

Szólj hozzá!