OneMovie

Minden, ami film

Alice még mindig szedi a pénzt, ugyanis első lett a hétvégi box office listán $34 milkával, amivel együtt már $265,8 milliót kaszált a három hét alatt. Eheti újonc a Diary of a Wimpy Kid, amire erősen ráharaptak, ugyanis $21,8 milliót merészelt gyűjteni. Jennifer Aniston és Gerald Butler új filmjükkel a The Bounty Hunterral $21 milliót szedtek és ültek be a 3. helyre.

A szintén újonc Repo Men (Jude Law, Forest Whitaker), sajnos csak $6,1 millát kapott, amivel 4. helyen vannak. 5. a She’s Out of My League $6 millió , but who cares… A Green Zone viszont már 2. hete vásznon van és sajnos csak $5,9 milliót szedtek be ezen a héten, pedig azt hittem többet hoz a jól bevált Greengrass – Damon párosítás, így értek be a 6. helyre. Az új Scorsese film, a Shutter Island már öt hete nyomja az idegbajt DiCaprioval. A film (egyébként tetszetős) témáját tekintve, jó eredmény a 7. hely $4,7 millióval és $115,7 millió összpénzel.

Ezt már csak úgy zsebretett kézzel mondom, hogy az Avatar búcsúképpen egy $4 milliót vitt a 14. héten, ezzel 8. lett. Our Family Wedding $3,8 millióval és a Remember Me $3,3 millával zárják a listát.

Categories: Top10

Szólj hozzá!