OneMovie

Minden, ami film

Amikor felröppent a hír, hogy Fox lecserélődik az új Transformersben, egyből indultak a találgatások, hogy valyon ki veheti át a helyét. Mostanra úgy tűnik Gemma Arterton kapja a szerepet, akit a Clash of the Titans-ban ismerhettünk meg és legközelebb a Prince of Persia filmben láthatjuk viszont Farah karakterét alakítva.

Ám ettől még nincs megmentve a film. Mind a három további jelölt a szerepre véletlenül pont modell, szóval a cicivel reklámozós koncepció maradni látszik.

Még egy érdekes információ Arterton-ról, hogy amikor a Titánok Harca folytatásáról kérdezték nem is tudott róla, hogy lesz második rész, és ha lesz is, nem fog szívrohamot kapni ha nem játszhat benne. Az elég gyengére sikerült első rész után meg tudom érteni, bár nem mintha a Transformersben nagyobb esélye lenne berobbanni, igaz kétségtelen, hogy főbb szerepről van szó. Egy jól megírt PoP forgatókönyvvel viszont elindulhatott volna felfelé az emelkedőn, de erről majd a film után lehet beszélni.

Categories: Rövid

2 Hozzászólás eddig.

  1. ikal szerint:

    Azóta megjelent valahol, hogy ez Megan döntése volt, biztos megelégelte “Hitler bácsit”. Amúgy a hír nem is róla szól :D

  2. Kyle szerint:

    daj??? c9n azt sem tudtam, hogy ott lehet kiszfarf3ke9szletet kapni! No majd megne9zzfck. Hol van? A gyzeekosrte1lyon? Tegnap az f6sszes nagyszfclő egyszerre gare1zde1lkodott az Ikee1ban, e9n meg telefonon veze9nyeltem mit vegyenek. No aze9rt ez edgy persze tfal sze9p lenne… :) Csak anyf3s nem tale1lta az aje1nde9kot e9s kiagyaltunk valami me1st helyette.Apf3s meg mage1nak vett e1gyat az egyik szobe1ba.

Szólj hozzá!