OneMovie

Minden, ami film

Először is köszöntünk az oldalon!

Előljáróban pár szó, hogy miről is szól ez az egész: Gyakorlatilag a Oneportal filmekkel foglalkozó oldala vagyunk. Alapvetően egy filmes blogot láthatsz magad előtt, ahol a későbbiekben elárasztunk majd a legfrissebb előzetesekkel, poszterekkel és mindenféle hírekkel a filmvilágból. Kritikákat és értékeléseket is olvashatsz majd szép számmal, valamint megoszthatod velünk és a nagyvilággal véleményed az aktuális cikkről, kibeszélhetitek a hétvégi moziélményt stb…stb… Ám ez még nem minden! Folyamatosan bővülő film adatbázissal rendelkezünk, ahol rengeteg filmről, és személyről (színészek, rendezők, forgatóköny írók) találhatsz hasznos információkat. Továbbá megtekintheted az aktuális Mozi- illetve TVműsort is. Amiről még pár szót ejtenénk, az a közösség menüpont, ahol szerkesztheted a saját profilod, megadhatsz pár adatot magadról, úgy mint születésnap, kedvenc filmed és még sok apróságot. Kiírhatsz saját kis üzeneteket az oldaladra, amit mások is láthatnak és hozzászólhatnak. Ezzel nem titkolt célunk, hogy megpróbáljunk egy filmkedvelő közösséget kovácsolni, ahol az olvasók egymással is kapcsolatba léphetnek.

Röviden ennyit szerettünk volna az oldalról elmondani, reméljük tetszeni fog amit csinálunk, szóval kellemes időtöltést az oldalon, és sok jó filmet kívánunk!
Ikal, Gery
Categories: Hír

2 Hozzászólás eddig.

  1. GaB szerint:

    Gratulálok az oldalhoz és a bemutatkozó videó ütősre sikerült. Sok sikert és olvasót a továbbiakban a jobbnál jobb filmekhez, és azok kritikáihoz! Szevasztok:)

  2. ikal szerint:

    Köszönjük szépen, viiiszoont kííívááánjuk! Gratulálunk, öné az első hozzászólás a világ legjobb filmes blogján

Szólj hozzá!