OneMovie

Minden, ami film

A játék adaptációkkal az a baj, hogy nehéz visszahozni azt a feelinget a vásznon, mint amit a játékban átélhet az ember, és Lynch egy olyan jellegzetes karakter, aki sem külsőre, sem jellemileg nem hasonlít Jamie Foxx-ra, akire a szerepet osztották. Ettől függetlenül lehet jó a film, csak szerintem nem sok köze lesz a játékhoz. Kane karakterét Bruce Willis alakítja majd, akivel akár meg is menthető az egész, vagy el is ásható (ha elviszik vele az egészet Die hard 4.0 poénkodósabb irányba).

Na de naggyából mégis miről is szól itt a történet:
Van nekünk egy Adam “Kane” Marcus-szunk, aki egy szociopata rab, szabadulása után be kell fejeznie egy munkát, méghozzá hogy szerezzen meg egy szuperfegyvert, különben a lányát és a feleségét megölik. Másik főszereplőnk, Lynch szintén rab, agresszív és erősen erőszakos hajlammal. Ők ketten elindulnak a küldetésre, és közben jól összekuszálják a szálakat.

Belinkelem nektek a játék második részének előzetesét, hogy körül-belül el tudjátok képzelni a hangulatot, és hogy Jamie Foxx mennyire nem illik a képbe (A szemüveges Lynch). Kane & Lynch 2: Dog Days Trailer

Categories: Hír

Szólj hozzá!