OneMovie

Minden, ami film

Még Január tájékán voltak hírek, hogy a Bioware mindenképpen szeretne egy élőszereplős filmet az egyik legsikeresebb játékukról a Mass Effectről és most nagyon úgy néz ki, hogy összejön.
Az igen komoly filmeket felmutató Legendary Pictures és a Warner vásárolta meg a film jogait, utóbbi legfőképpen a forgalmazást intézi. Az űr sci-fi történetben Shepard parancsnok és az SS Normandy legénységének akciódús és érzelmekkel teli misszióját követjük nyomon 2183-ban, amikoris nem csak az emberek, hanem sok más idegen faj léte forog kockán. A játék készítésénél neves színészek is szinkronizáltak, például Martin Sheen, Seth Green és Carrie-Anne Moss.
Konkrétum nincs rendezőről vagy szereplőkről, viszont már fölmerült Mark Protosevich neve a forgatókönyv kapcsán, aki a jövőre érkező Thor és az I Am Legend szkriptjét írta. Az adaptációknál előforduló gondok elkerülése érdekében, azért szerencsére a Bioware is delegál embereket a producerek közé, nagyon helyesen. 2012 előtt semmiképp nem láthatjuk mozivásznon. A tovább mögött egy kis bemutató, azoknak akik nem ismernék a játékot.

Categories: Hír

Egy hozzászólás eddig.

  1. kemény szerint:

    bisztos regiszter

Szólj hozzá!